Известие

Collapse
No announcement yet.

щипки за прагове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• щипки за прагове

колеги дайте някои сайт в които да се продават щипки за закачане на прага и по конкретно тези дето са от долу, много ще съм благодарен!

виж в емкомплект, но на твое място щях да сваля едната и да се разходя по магазините.
    точка

Comment

аз съм ги снел, но в Сливен магазините където продават такива неща са кът и нямат такива каквито ми трябват

Comment

я виж тоя каталог кои са твоите щипки.
        http://www.romix.pl/index.php?option...=83&&Itemid=29
        тук в търново има един много добре зареден магазин, ама как да стигнат до сливен
        точка

Comment

ще обясниш ли къде се намира този магазин, че един приятел утре ще идва до търново да го пратя
          В този каталог не успях да намеря търсеното от мен копче и ми прави впечатление че в магазина в който търсих са на същата фирма но и там нямаше

Comment

нямаш грижи. ето тук е
            http://www.bgmaps.com/link/1B7FE46C3...3234D9056E7CC2
            от страната на парк Габровски, намира се точно на улица магистрална /това е срещу практикер и техномаркет/.
            малка двуетажна постройка. на първия етаж има гумаджийница, а щипките са на втория етаж. "тип топ" или нещо от сорта се казваха.
            точка

Comment

По бул."Панайот Хитов" има един магазин за авточасти. Не знам дали ще има такива щипки точно, но ако вземеш една да я покажеш на продавача, предполагам че ще ти измисли някаква алтернатива.
              Alfa Romeo 156 1,9JTD '00 - настоящата
              Alfa Romeo 145 1.4TS '98 - бившата
              Opel Vectra 1.8 '97 - другата бивша

Comment

Благодаря за инфото. Ще проверя утре на магазина които каза колегата ако не ще се търси в Търново

Comment

Как се свалят праговете?

Колеги,
                  Как се свалят праговете?
                  Мисля да ги боядисам в цвета на купето.

Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщение
                  колеги дайте някои сайт в които да се продават щипки за закачане на прага и по конкретно тези дето са от долу, много ще съм благодарен!

Comment

Първоначално публикувано от viperman Покажи съобщение
                    Колеги,
                    Как се свалят праговете?
                    Мисля да ги боядисам в цвета на купето.
                    Колега от долу имаш три види, преди това вземи спрей за разяждане на ръждата, напръскай хубаво от страни са с щипки и става с дърпане Успех!

Comment

Някой може ли да качи снимки на щипките че и мойте отпред са изтървали и развалят красотата на белисимата.
                      145 1.7 16V Boxer

Comment

днеска съм оставил прототипа на магазинера да проверява в един склад ако има в понеделник ще къча снимки и с двата вида

Comment

днеска съм оставил прототипа на магазинера да проверява в един склад ако има в понеделник ще къча снимки и с двата вида
                          Благодарско, тамън ще кажеш от какво стават ако намериш заместители.
                          145 1.7 16V Boxer

Comment

Благодарско Coyota !

Колега от долу имаш три види, преди това вземи спрей за разяждане на ръждата, напръскай хубаво от страни са с щипки и става с дърпане Успех!

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                              я виж тоя каталог кои са твоите щипки.
                              http://www.romix.pl/index.php?option...=83&&Itemid=29
                              тук в търново има един много добре зареден магазин, ама как да стигнат до сливен
                              Разгледах каталога, има всичко. Кажете такъв магазин и в София, че при всяко разглобяване чупя по няколко щипки

Comment

Working...
                              X